У Львівській облраді оголосили конкурс ініціатив карпатських громад

IMG_0803

У Львівській обласній раді оголосили конкурс ініціатив місцевих карпатських громад, передає кореспондент Дивись.info.

Як розповів під час брифінгу голова ЛОР Олександр Ганущин, Львівщина виділяє на фінансування проектів 2 млн грн.

«Цього року ми маємо два великі напрямки. Один із них стосується 4 карпатських областей: Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська області фінансуватимуть проекти на 2 млн грн кожна, Чернівецька – на 600 тис грн. Ми робимо єдину проектну карпатську мережу. Окрім цього, ми перемогли в конкурсі секторальної підтримки Європейського Союзу з проектом «Карпатська мережа» і там також будуть мікропроекти, які фінансуватимуть невеликі карпатські ініціативи до 250 тис грн. Наше завдання – пробудити ініціативу в людей», - зазначив голова облради.

Він також розповів про результати конкурсу по Програмі «Польща – Білорусь – Україна».

«Мені дуже приємно, що на Львівщині буде фінансуватися 5 проектів у сфері «Безпека»: чотири проекти, пов’язані з лікарнями, і один, виграний Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна», – стосується підтримки наших пожежників. Відтак, будемо закуповувати машини для Львівщини, Закарпаття та Івано-Франківщини», - додав Олександр Ганущин.

За його словами, для допомоги громадам у пошуку партнерів будуть організовані поїздки у 3 польські воєводства - Мазовецьке, Любельське і Підкарпатське.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: