У Литві відбулася найбільша Балтійська ювелірна виставка – Amber Trip 2018 (фото)

фото 2

14-17 березня у Вільнюсі пройшла XV міжнародна виставка ювелірних виробів і бурштину «Amber Trip 2018».  Традиційно в ній взяли участь Литва, Польща, Китай, Латвія, Естонія, Італія.

Про це повідомляють організатори заходу.

Виставка стала не лише ювілейною, а й найбільшою в своїй історії. Учасниками виставки були більше 200 представників бізнесу з 30 країн світу. На жаль, через ситуацію з легалізацією бурштину, Україна вкотре не змогла взяти участь у заході. Хоча організатори кілька разів запрошували всі зацікавлені сторони.

Важливою подією для виробників бурштинових виробів стала новина про заснування литовської біржі бурштину. Організатор міжнародної виставки золотарства і бурштину «Amber Trip» Гедрюс Гунторюс повідомив, що можливість створення біржи з'явилася після того, як знизився, створений Китаєм, дефіцит бурштинової сировини і стабілізувалися ціни.

«Ми ведемо переговори з постачальниками і брокерами з усього світу. Плануємо укласти перші угоди вже у вересні цього року. Ми хотіли б співпрацювати в першу чергу з українськими і польськими постачальниками», – каже пан Гедрюс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: