У Львові розповіли, яким бачать випускника поліцейського вишу (фото)

IMG_3704
фото: прес-служба Львівського державного університету внутрішніх справ

Львівський державний університет внутрішніх справ стане профільним з підготовки фахівців з кримінального аналізу та карного розшуку.

Про це в коментарі Дивись.info розповіла прес-секретар університету Вікторія Івашинюта.

За її словами, наразі триває робота над створенням навчальних програм, і пропозиції досвідчених практиків покликані зробити їх більш адаптованими до реальної роботи в поліції.

Так, 23 березня на базі вишу відбулась семінар-нарада з питань підвищення якості підготовки фахівців. Участь в захоіді взяли представники Департаменту карного розшуку Національної поліції України, керівники Управлінь карного розшуку восьми областей Західного регіону України та працівники закладів вищої освіти МВС України, що здійснюють підготовку поліцейських.

Як зазначив керівник поліції Львівщини Валерій Середа, науковці спільно з практиками мають розробляти алгоритми дій, аби правоохоронна діяльність була більш результативною.

фото: прес-служба Львівського державного
університету внутрішніх справ

Тож ключові обговорення точились навколо стану підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції,  сучасних тенденцій в діяльності підрозділів карного розшуку, основних недоліках у підготовці фахівців для підрозділів карного розшуку.

«Крім цього, практичні працівники долучились до розробки Професіограми працівника карного розшуку, яка, серед іншого, повинна містити перелік обсягу знань і вмінь, що необхідні для успішної професійної діяльності», - каже Вікторія Івашинюта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: