Щотижневі політичні огляди на Дивись.info повертаються

IMG_5699

З цього тижня традиційні регулярні політичні огляди на Дивись.info повертаються, тепер в оновленому форматі та з новим оглядачем!

Читачам Дивись.info припали до душі щотижневі аналітичні огляди політичного життя країни, відтак цей формат повертається на сторінки інформаційної агенції. Звичайно, з традиційними політичними шаржами Ігоря Данилихи.

Цього разу аналіз політичного тижня буде побудований не за географічною ознакою (основні події України, світу та Львівщини), а саме за важливістю певної події чи процесу та за ступенем впливу цього процесу на наше життя.

«Ми повернули політичні огляди, тому що це важливий формат нашої роботи. Ми вважаємо правильним і доречним, що фаховий політолог, а надто – політтехнолог, який розуміється на цій «кухні» буде розповідати читачам про підводні камені політичного життя країни, - зауважує головний редактор Дивись.info Валерія Печеник. – Новий автор оглядів, тобто наш новий політичний оглядач, точно вразить читачів, саме тому хочемо витримати невелику паузу перед тим, як оголосити його ім’я. Одне можу сказати точно – ви неодноразово бачили його на топ-телеканалах, читали у пресі і, можливо, навіть знайомі із його книгою».

Тож, про нового політичного оглядача Дивись.info ви дізнаєтеся вже незабаром. Слідкуйте за оновленнями! А перший оновлений політичний огляд тижня читайте вже цієї п’ятниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: