У зоні АТО загинув український військовий, ще одного поранено 

_na_donbasse_mil_gov_ua_40_650x410
Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Сепаратисти активно застосовували проти сил АТО міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети, а біля Пісків вівся вогонь з танка.

За минулу добу, 25 березня, підрозділи сепаратистів 44 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ за Донбасі. Загинув один військовослужбовець, ще один отримав бойову травму, повідомляє прес-центр штабу АТО в понеділок, 26 березня.

За інформацією військових, на донецькому напрямку з 120-мм мінометів противник обстріляв укріплення ЗСУ в Опитному, Лебединському і Широкиному, а з мінометів 82 калібру і танка вівся вогонь поблизу Пісків.

Також 82-мм міномети сепаратисти застосували по захисниках Талаківки, гранатомети - по укріпленнях біля Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка.

Великокаліберні кулемети застосовувалися в районі Верхньоторецька і Павлополя. З БМП вівся вогонь по силах АТО поблизу Гнутового, а зі стрілецької зброї - неподалік шахти Бутівка, Кам'янки, Мар'їнки і Красногорівки.

На луганському напрямку зафіксовано два ворожих обстріли. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні позиції ЗСУ в Новгородському. З великокаліберних кулеметів вівся вогонь поблизу Троїцького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: