Водія, який спричинив смертельну ДТП у Дрогобичі, затримали

ghiujgfjh

Водія автомобіля «BMW 320», що у Дрогобичі скоїв ДТП, в якій загинув військовий комісар Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату, затримали.

Про це повідомив військовий прокурор Олег Сенюк на своїй сторінці у Фейсбук.

«Трагічний інцидент трапився учора, 25 березня, близько 20.30 год. у м. Дрогобич. Там 31-річний місцевий мешканець, рухаючись на автомобілі «BMW 320» на литовській реєстрації, порушив правила дорожнього руху і допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням військового комісара. Унаслідок ДТП військовослужбовець на 52 році життя загинув на місці події, а винуватця трагедії з тілесними ушкодженнями госпіталізували у Дрогобицьку лікарню», – написав Олег Сенюк.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 КК України здійснює ГУ Нацполіції України у Львівській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Львівського гарнізону.

«На даний час правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру та звернення до Галицького райсуду м. Львова про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Звісно – без альтернативи внесення застави», – додав військовий прокурор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: