Командири Повітряних сил Західного регіону проводять збори на Львівщині

29513027_634072160266698_937793141203878770_n

Сьогодні на Львівщині на базі зенітного ракетного полку імені Івана Виговського розпочалися навчально-методичні збори з командирами ескадрилій, батальйонів та дивізіонів Повітряного командування «Захід».

Про це повідомили у прес-службі Повітряного командування «Захід».

Перший день занять був повністю присвячений питанням організації повсякденної діяльності військ. До проведення показового заняття з порядку обліку, видачі, зберігання стрілецької зброї та боєприпасів у підрозділах, контролю за її наявністю та станом залучався представник Військової служби правопорядку Збройних Сил України. Майор Володимир Скорупський детально розповів слухачам про нюанси змін до відповідних відомчих наказів, обґрунтував практичними прикладами, що траплялися під час проведення бойових дій, про необхідність удосконалення методичних рекомендацій та інструкцій, відповів на конкретні питання, що виникали в ході занять.

Командир Повітряного командування «Захід» генерал-майор Олексій Марченко наголосив на важливості долучення до занять професіоналів з інших силових структур і зауважив: «Обмін досвідом – цінна складова виховання кожного командира. В рамках подальших заходів заплановані заняття зі спеціальної, інженерної, тактичної, медичної та психологічної підготовки військ. До проведення частини з них залучаються фахівці з Міністерства надзвичайних ситуацій України, Національної гвардії України, а також підрозділів спеціального призначення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: