Львівська обласна рада купить 90 наручних годинників на понад 50 тисяч гривень

14526006965694ed78b0c67

28 березня Львівська обласна рада уклала угоду з ТОВ «Київський годинниковий завод» на купівлю 90 наручних годинників.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

28 лютого Львівська обласна рада оголосила тендер вартістю 90 тисяч гривень на наручні годинники. У технічних умовах договору зазначено, що виконавець  має поставити 60 чоловічих наручних годинників та 30 – жіночих.

У ТУ зазначено: годинник наручний кварцовий чоловічий/жіночий з символікою Львівської обласної ради і надписом «Львівська обласна рада» на циферблаті та гравіюванням на задній кришці по колу – «Від голови Львівської обласної ради», по центру – герб України.

Корпус з латуні, корпус – позолочений, ремінець – шкіряний тощо. А також синій подарунковий футляр.

На участь в аукціоні зголосилися три компанії: ТОВ «Перший український годинниковий завод «Київська Русь», ТОВ «Київський годинниковий завод» та ПП «МАЙ-ЧАС».

Найдешевшу пропозицію  зробило ТОВ «Перший український годинниковий завод «Київська Русь» – 53724 гривні, однак вона була відхилена на тій підставі, що підприємство надало недостовірну інформацію щодо сервісних центрів у Львові. Тож тендер дістався ТОВ «Київський годинниковий завод».

Згідно із угодою, компанія поставить 60 чоловічих годинників, вартість кожного з яких 607 гривень, загальна сума – 36420 гривень. І 30 жіночих по 577 гривень на загальну суму – 17310 гривень.

Термін виготовлення та доставки товарів становить 10 днів з моменту підписання угоди.

Згідно із даними YouControl, ТОВ «КГЗ» нинішнього року отримало державних замовлень на майже 294 тисячі гривень. Найбільше – від СБУ на виготовлення 150 годинників на суму понад 195 тисяч гривень.

Торік загальна сума закупівель становила понад два мільйони. Чотири найбільші замовлення, кожне на майже 200 тисяч гривень, були від СБУ, ВРУ, Кабміну та Нацгвардії.

Сьогодні єдиним власником компанії значиться Олексій Золотарьов. Станом на 2016 рік часткою статутного капіталу володіло російське ЗАТ «Полет».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: