У Львові патрульні затримали розповсюджувача наркотиків (фото)

29543181_1815277625440668_1454582545887690421_n

Патрульні затримали особу, яка робила так звані «закладки» з наркотичними речовинами.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львова.

Близько 4 години ранку на вулиці Жовківській патрульні 4 батальйону помітили підозрілу особу. Підійшовши до чоловіка, він запевнив патрульних, що не має заборонених предметів та речовин. Проте, коли дістав невідомий згорток почав втікати. За 30 метрів його наздогнали.

У 22-річного парубка виявили при поверхневій перевірці 33 пакунки з різними речовинами загорнуті в ізоленту чорного, синього та червоного кольорів. Чоловік зізнався, що на сайті продажу наркотичних речовин знайшов роботу розповсюджувача.

Зазначив, що здійснював так звані «закладки» наркотичних речовину по Львову. На одній із вулиць він заховав 20 таких згортків. Також, показав патрульним місце де встиг закласти пакунки. 11 згортків були з речовиною зеленого кольору рослинного походження, 16 пакетиків з порошкоподібною кристалічною речовиною голубого кольору, та 6 пакетиків з порошкоподібною кристалічною речовиною рожевого кольору. Хлопець зазначив, що це амфетамін та канабіс.

На місці події працювали слідчі та експерти Шевченківського відділу поліції. Речовини вилучили на експертизу. Затриманий громадянин раніше притягався лише адміністративної відповідальності за хуліганку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: