В українському МакДональдз з'являться офіціанти

mcdonalds-bajo-lupa_5aa6758db023d

Українські ресторани МакДональдз змінюють підхід до обслуговування гостей. У другій половині 2018 року відвідувачі зможуть замовити страви на касі, а потім почекати його приготування за столиком.

Про це йдеться в повідомленні МакДональдз, передає liga.net.

Співробітник ресторану буде ідентифікувати користувача за допомогою спеціального пристрою. Де відкриється перший такий ресторан - компанія не повідомляє.

Відвідувачам дозволять міняти інгредієнти бургерів, що також буде доступно в другій половині 2018 року. У ресторанах зміняться касові зони, які розділять на дві частини - для замовлення і отримання страв. Отже, відвідувачі, які очікують замовлення, і відвідувачі, які роблять замовлення, не будуть заважати один одному. У закладах планується встановити термінали самообслуговування, які дозволять вибрати страви в електронному форматі, зробити замовлення і оплатити його за допомогою карти або готівкою на касі. Планується оновити форму одягу і меню. Частина новацій буде реалізовано в закладі на вул. Кільцевій.

«До кінця 2018 року 12 закладів МакДональдз запропонують досвід майбутнього, з них чотири - це нові ресторани, які відразу будуть мати новий формат. Решта вісім - це заклади, які вже працюють і будуть переобладнані», - зазначив генеральний директор МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський.

У 2017 році компанія відкрила чотири нових ресторану (три в Києві і один в Запоріжжі) і реконструювала п'ять ресторанів (два – в Харкові, два – в Одесі і один – в Дніпрі). Загальна сума інвестицій в розвиток мережі в 2017 році становила близько 330 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: