Британська поліція розповіла, де отруїли Скрипаля

3e982155abe5687e0d1bc8a613581ad119ec58ae
Фото: УНН

Поліція Британії заявила, що максимальну концентрацію нервово-паралітичної речовини, якою були отруєні колишній російський розвідник Сергій Скрипаль та його дочка Юлія, виявили на вхідних дверях будинку в Солсбері, де він проживав.

Про це йдеться в повідомленні британської поліції про хід розслідування, передає «Європейська правда».

«У результаті детальної експертно-криміналістичної та наукової експертизи, детективи вважають, що Скрипалі вперше вступили в контакт з нервово-паралітичною речовиною за їх домашньою адресою. Фахівці виявили найвищу концентрацію нервово-паралітичної речовини, на сьогодні, на вхідних дверях за адресою (Скрипалів, – Ред.), – заявили у поліції.

Повідомляється, що сліди нервово-паралітичної речовини були знайдені в деяких інших місцях протягом останніх декількох тижнів, але з меншою концентрацією, ніж за домашньою адресою Скрипалів.

В поліції заявили, що продовжують детально проглядати більш ніж 5000 годин записів із камер відеоспостереження та досліджувати понад 1350 предметів, які вилучили. Також виявили близько 500 свідків для взяття свідчень.

Нагадаємо, у британському уряді заявили, що Скрипалів отруїли нервово-паралітичною речовиною «Новічок», яку в минулому розробляла Росія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: