Пластуни розпочнуть у Львові акцію «Блакитний Великдень»

Blakytnyi_Velykdenь-01

Пластуни спільно з Львівським обласним дитячим психоневрологічним диспансером розпочинають акцію «Блакитний Великдень».

З 2 до 8 квітня в компаніях Львова вони будуть реалізовувати блакитні писанки, щоб зібрати кошти на облаштування ігрового майданчика на території лікарні та придбання розвиткових ігрових стендів.

Акцію розпочнуть 2 квітня - у Всесвітній день інформування про проблеми аутизму. В цей день активісти та небайдужі у всьому світі символічно одягаються в блакитне, щоб привернути увагу до проблем цього захворювання. Саме тому усі писанки, які допомагатимуть зібрати кошти, будуть блакитними.

«Процес оздоровлення дитини є неперервним, тому ми маємо намір створити добре лікувальне середовище у межах установи. Такий майданчик та розвиваючі бізіборди на стінах біля кабінетів, зроблять час перебування дитини у Диспансері цікавим і корисним», - розповідає Наталя Масяк, дитячий лікар-психіатр, координатор проекту «Блакитний Великдень».

Пластуни планують зібрати близько 30 000 грн, звіт обіцяють подати публічно в події.

Зараз уже близько 20 волонтерів готують писанки для проекту. Організатори запрошують долучатись і просять заповнити форму: майстринь, які пишуть писанки та компанії, які хочуть долучитись та реалізувати писанки серед своїх працівників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: