Львівська обласна лікарня отримала сучасний реанімобіль для немовлят

DSC_0755_1522414813_613x407.645_3_0

Сьогодні, 30 березня, відділенню інтенсивної терапії  новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні передали сучасний реанімобіль для перевезення дітей, народжених передчасно.

За словами медиків, реанімобіль обладнаний надсучасним медичним устаткуванням, що дозволяє безпечно перевозити новонароджених високого перинатального ризику, інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Машина має спеціальний інкубатор, де перебуватиме дитина, є апарат штучного дихання, монітор, який відстежує щохвилинно життєві функції новонародженого, валіза із необхідним обладнанням для термінової допомоги, інфузіомат, він подає усі необхідні ліки. Також автомобіль має звукоізоляцію, машина дозволяє транспортувати дітей, яким потрібно надати допомогу у стаціонарі третього рівня, це діти вагою від 500 грам при народженні», - розповіла завідуюча відділом інтенсивної терапії недоношених новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні Зоряна Салабай.

Автомобіль закупила компанія «Віннер Груп Україна». Як зазначив голова правління Петро Рондяк, це не останній подарунок компанії для лікарні.

«Сьогодні передаємо перший автомобіль, створений на базі Ford Transit. Другу швидку передамо у червні. Ми дбаємо про Україну, наша місія – підтримка дітей і молоді, а також бійців АТО», - зазначив Петро Рондяк.

В.о генерального директора Львівської клінічної лікарні Михайло Гичка зазначив, що окрім реанімобілів, компанія має намір провести ремонт неонатологічного корпусу та закупити сучасне обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: