На Львівщині вже 21,5 тисячі пенсіонерів силових відомств перераховують пенсії

56339-1_large

Станом на 29 березня ГУ Пенсійного фонду у Львівській області отримало 21595 довідок для перерахунку пенсій пенсіонерам силових відомств.

Про це сьогодні під час прес-конференції зауважила начальник ГУ Пенсійного фонду області Галина Недзельська.

«По всій Україні проходила акції протесту, які розпочалися з 1 січня 2016 року, з вимогою перерахунку пенсії. Йдеться про тих, хто служив в органах МВС, Прикордонній службі, ЗСУ тощо. Кабмін ухвалив постанову, якою врегульовувалося питання перерахунку пенсії», – сказала Галина Недзельська.

Головне управління пенсійного фонду області склало та на початку березня передало до уповноважених структурних підрозділів силових міністерств та відомств списки на 30335 осіб з числа колишніх військовослужбовців та працівників органів внутрішніх справ, пенсії, яких підлягають перерахунку.

«На підставі списків зазначені органи розпочали видачу довідок про розмір грошового забезпечення для проведення перерахунку пенсій», – сказала Галина Недзельська.

І додала, що станом на 29 березня до Пенсійного фонду надійшло 21595 таких довідок: з МОУ – 11751, з ДПСУ – 574, з Держслужби спецзв’язку та захисту інформації – 27, з МВС – 8999, з ДСНС – 161, з НГ – 83.

«На підставі довідок Головне управління Фонду проводить перерахунок та виплату пенсій», – зауважила Галина Недзельська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: