Підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП, у якій загинув військовий комісар, взяли під варту

ghiujgfjh

27 березня Галицький районний суд Львова обрав підозрюваному у спричинені дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинув військовий комісар Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату, запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це повідомили у Військовій прокуратурі Західного регіону.

Крім того, вказаному правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, 25 березня, близько 20.30 год., у Дрогобичі місцевий мешканець, рухаючись на автомобілі «BMW 320» на литовській реєстрації, порушив правила дорожнього руху і допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням військового комісара Дрогобицько-Бориславського ОРВК. Унаслідок ДТП військовослужбовець загинув на місці події.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції України у Львівській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Львівського гарнізону.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: