У Львові стартував Інвестиційний ярмарок культурних та креативних індустрій (фото)

IMG_1536

Сьогодні, 30 березня, у Львові розпочався Інвестиційний ярмарок культурних та креативних індустрій, який триватиме два дні.

В перший день учасники презентували попередньо-відібрані проекти та розповіли, чому саме їхній проект заслуговує на увагу і варто в нього вкладати гроші, передає кореспондент Дивись.info.

Як розповіли організатори Ярмарку, мета проекту полягає в тому, аби позбирати учасників із числа вимушених переселенців, які мають креативний бізнес чи проект, надати їм можливості їх реалізувати.

Загалом презентовано 20 проектів, серед яких є майстерні, креативні простори, хенд-мейдові проекти, дизайн-студії, проекти гастрономічних фестивалів, продакшн та ін.

Вже завтра члени журі оберуть переможців за результатами бліц-презентацій. Окрім того, проведуть короткий аналіз представлених проектів з точки зору бізнес-планування, проаналізують сильні та слабкі сторони представлених проектів.

За результатами Ярмарки найкращі проекти отримають фінансову та іншу підтримку.

Зазначимо, організовує Інвестиційний ярмарок ЛМГО «Центр культурного менеджменту» у межах проекту «Містки громадської активності» за підтримки Європейського Союзу.

Нагадаємо, у межах проекту «Містки громадської активності» за підтримки ЄС вже відбулось три форуми із культурних та креативних індустрій у м. Дніпро. Заходи об’єднали більше 500 учасників зі всієї України, які мали можливість презентувати свої проекти та знайти однодумців для розвитку бізнесу. Також протягом 2016-2017 рр. організатори проекту провели семінари із розвитку бізнесу у сфері культурних та креативних індустрій для внутрішньо переміщених осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: