Яким буде новий житловий комплекс на вулиці Княгині Ольги у Львові (фото)

29748100_1751314291574314_557237202_o

Незабаром стартують будівельні роботи зі зведення нового ЖК по вул. Княгині Ольги 1-5. Комплекс складатиметься з трьох дев’ятиповерхових будинків.

*промоція

Будівельна компанія «Львівська Мрія» вже отримала документацію та незабаром приступає до будівництва нового житлового комплексу по вул. Княгині Ольги 1-5. Згідно із планами компанії, перший будинок і частина другого мають бути зведені до кінця 2019 року; частина другого й третій будинок мають бути збудовані до кінця 2020 року.

Особливістю нового ЖК буде те, що вони будинки будуть повністю цегляними з повнотілої цегли, утепленими мінеральною ватою. Детальніше про теплозбереження у новобудовах читайте тут. Під’їзди оснащуються сучасними домофонами, двері сталеві, вікна металопластикові, у кожному під’їзді – великий безшумний ліфт в/п  1000 кг. Крім цього, будинки здаються із підведеними кабелями на інтернет, ТБ, телефон.

Оздоблення квартир включатиме вхідні металеві двері, енергозберігаючі вікна та закслені балкони, поштукатурені стіни (гіпсова штукатурка стін та стелі), цементну стяжка під «чисту» підлогу, повністю готову до запуску систему опалення – двоконтурний котел фірми Vaillant– (димохідна система Schiedel QUADRO),  (розводка труб по квартирі під стяжкою), лічильники газу, води, електроенергії, електропроводку (мідна) до розвідної коробки у квартирі тощо. Крім того, юристи компанії супроводжують нових власників при подачі документів у відповідні структури (Львівводоканал, Львівобленерго, Львівгаз), оформленні ОСББ тощо.

Також, згідно із планами, в межах комплексу буде побудовано дитячий садочок на 120 місць.

Як зауважив директор компанії Андрій Борисов, «Львівська Мрія» переважно здає будинки ще до визначеного проектного терміну. «Ми у Львові працюємо вже п’ять років. Останній будинок ми декларували здати у лютому 2018 року. Але закінчили його у серпні 2017 року, тобто на півроку раніше, - розповідає Андрій Борисов. - І так у нас по кожній черзі – ми намагаємося здати на місяць-півтора раніше, щоб людям було приємно, бо зазвичай клієнти розраховують, що здача буде навіть пізніше вказаного строку».

Площа однокімнатних квартир стартує від 48,62 кв. м; двокімнатних від 71,78 кв.м, трикімнатних – 97,51 кв.м. Вартість стартує від 24 тис. грн за кв. м, а в ціну вже включене місце на підземному паркінгу. У компанії також пропонують вигідні умови розтермінування платежів. За детальною інформацією звертайтесь у відділ продажів: м. Львів, вул. Рубчака, 11; вул. Кн. Ольги, 1. Тел.: (032) 241-08-08;   (097) 811-80-80.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: