Громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у львівському електротранспорті завершилися безрезультатно

29791941_1896934683690385_43949370477157358_n
Фото: Khrystyna Protsak з фейсбук

Сьогодні, 2 квітня, громадські слухання щодо недоцільності підвищення вартості проїзду в електротранспорті Львова визнані такими, що не відбулися, передає кореспондент Дивись.info.

На слуханнях, які тривали близь 2,5 год, були присутні громадські активісти, а також близько 70 працівників ЛКП «Львівелектротранс».

Депутати міської ради від фракції УКРОП, які ініціювали проведення громадських слухань, висловили позицію щодо недоцільності підвищення вартості проїзду та громадські активісти висловили сумніви у достовірності розрахунків нового тарифу, які подав «Львівелектротранс».

Зокрема, вони заявили, що неможливо точно встановити кількість пільговиків, яких безкоштовно перевозить громадський транспорт. Відтак, сума збитків, зявлена «Львівелетротрансом» за перевезення пільговиків, теж була названа недостовірною.

Своєю чергою, представники комунального підприємства заявили, що готові підтвердити усі наведені цифри. Окрім того заявили, що у випадку, якщо новий тариф не буде запроваджений, або місто не виділить додатково з бюджету 30 млн гривень на покриття збитків підприємтсва, то за 1-2 місяці весь електротранспорт у Львові зупиниться.

Після тривалих суперечок та бурхливих дискусій за пропозицією про недоцільність підвищення тарифу проголосували 44 учасники слухань. Натомість за підвищення тарифу - 66.

Втім, після перевірки списків учасників було виявлено, що їхня кількість менша від тої, яка була задекларована на початку слухань. І так усі голосування визнані недійсними, а громадські слуханння - такими, що не відбулися.

Наразі депутати не визначилися, чи потрібно скликати нові слухання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: