На обслуговування програмного забезпечення «Львівобленерго» витратить майже 2,6 мільйона

1428641
Фото: Zaxid.net

2 квітня ПАТ «Львівобленерго» підписало угоду з київською компанією «Екстракод» на послуги з обслуговування програмного забезпечення та надання хмарного середовища розгортання.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Аукціон було оголошено 1 березня. На участь у торгах зголосилися дві компанії – ТОВ «Екстракод» та ТОВ «Інновер Україна». Пропозиція «Екстракоду» була на майже 31 тисячу дешевшою і становила 2 мільйони 599 тисяч гривень, відтак саме цій компанії дістався тендер.

Предметом договору є послуги з обслуговування програмного забезпечення «Програмно-інформаційний комплекс M&I EnergySuite», а також послуги з надання хмарного середовища розгортання.

Згідно із даними YouControl, ТОВ «Екстракод» засновано у 2011 році Романом Романчуком та Дмитром Чернишенко. Статутний фонд підприємства – 1 тис. грн.

Нинішнього року ТОВ «Екстракод» виграло тендерів на майже 5,5 мільйона гривень, 2017-го – на 8 млн 856 тисяч гривень, 2016-го – на 11 млн 105 тисяч гривень. Замовниками усіх тендерів є обленерго – ПАТ «Прикарпаттяобленерго», ВАТ «Тернопільобленерго», ПАТ «Запоріжжяобленерго» та ПАТ «Львівобленерго». Серед власників цих обленерго – Костянтин Григоришин, Ігор Коломойський, брати Суркіси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: