Що задекларував новий командувач Об’єднаних сил

016678

Призначений у середні березня на посаду командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв задекларував службову кімнату, земельні ділянки, недобудований дачний будинок.

Водночас у декларації військового відсутня інформація про наявність власного житла, пише УНН.

У декларації Наєва вказана службова кімната площею 62,2 кв. м, яку він отримав у користування у квітні 2017 року. Кімната перебуває у власності Національного університету оборони України ім.Черняховського.

У власності Наєва є земельна ділянка площею 635 кв. м в селі Кошари Лиманського району Одеської області, ще одна ділянка площею 600 кв. м у тій же місцевості перебуває у власності дружини генерала. На цих земельних ділянках розташований недобудований дачний будинок, на зведення якого торік родина витратила 347 тисяч гривень.

Дружина Наєва має у власності авто Toyota Rav 4 2010 року випуску, придбаний у 2015 році.

За минулий рік Сергій Наєв заробив загалом трохи більше 344 тисяч гривень заробітної плати. Його дружина, яка відповідно до декларації працює у військовій частині, заробила близько 135 тисяч гривень та отримала соціально-матеріальну допомогу на суму 5,85 тисячі гривень.

Протягом року Наєв двічі отримував грошову допомогу та інше додаткове благо на загальну суму 7,811 тисячі грн. А також отримав 62 гривні як донор.

Водночас одним з джерел доходу за минулий рік у декларації вказаний «Подарунок у грошовій формі"», який генерал отримав від громадянина України Наєва Максима Івановича. Сума подарунку - 139 тисяч 743 грн.

Наєв задекларував 350 тисяч гривень та 20 тисяч доларів готівкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: