Сьогодні в Україні стартує весняний призов

t_1_948496

Відсьогодні, 2 квітня, і до кінця травня в Україні триватиме весняний призов на строкову військову службу.

Про це заявив начальник Головного управління персоналу - заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Артур Артеменко, повідомляє Укрінформ.

«Призовні комісії всіх рівнів розпочнуть свою роботу з 2 квітня та завершать її 31 травня. 61,6 млн грн обсягів видатків на призов планується перерахувати до 6 квітня в усі комісії», - сказав Артеменко.

Згідно з рішенням уряду, у квітні-травні до Збройних сил та інших військових формувань України для проходження строкової військової служби буде відправлено 15 190 осіб. Із них до ЗСУ - 8990 осіб, Державної спеціальної служби транспорту - 1000 осіб, Держприкордонслужби - 1200 осіб, Нацгвардії - 4000 осіб.

Як повідомлялося, 15 лютого Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році.

У документі визначено на 2018 рік такі строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу: квітень-травень та жовтень-листопад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: