Цьогоріч у Львові відремонтують понад 50 ліфтів

lift

У 2018 році на ремонт ліфтів передбачено 40 млн гривень. За ці кошти буде проведено ремонт понад 50-ти об’єктів у всіх районах міста Львова, у медичних установах та будинках ОСББ.

Роботи виконуватимуть згідно з Програмою технічної експертизи, модернізації, ремонту, заміни та диспетчеризації ліфтів у житлових будинках та закладах охорони здоров’я міста Львова на період 2017-2023 років, інформує прес-служба Львівської міськради.

У медичних закладах міста Львова є 29 ліфтів, у житлових будинках міста Львова, які є у комунальній власності та ОСББ, є 2269 ліфтів, технічне обслуговування яких здійснює 4 спеціалізовані організації: ЛКП «Львівсвітло», ПП «Компанія «Астра», ТзОВ «Ліфт «Еко», ПП «Майстер Рос». Тобто у місті  є 2298 ліфтів.

Відтак, впродовж 2017 року згідно з Програмою було відремонтовано, модернізовано та замінено 22 ліфти на загальну суму майже 9 млн гривень. У 2018 році для реалізації Програми районним адміністраціям виділено 34 млн гривень для ремонту 47 ліфтів:

Галицька районна адміністрація – 1,5 млн гривень на 3 ліфти;
Сихівська районна адміністрація – 5 млн гривень на 9 ліфтів;
Залізнична районна адміністрація – 7 млн гривень на 9 ліфтів;
Шевченківська районна адміністрація – 10 млн гривень на 14 ліфтів;
Франківська районна адміністрація – 7 млн гривень на 8 ліфтів;
Личаківська районна адміністрація – 3,5 млн гривень на 4 ліфти.
Окрім цього, виділено 4 млн гривень на ремонт 3 ліфтів у закладах охорони здоров’я та 2 млн гривень – на 7 будинків ОСББ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: