Можливість постійного безпосереднього контакту громадськості із депутатом є передумовою його успішної діяльності, - Віталій Свіщов

IMG_0073

Наймолодший депутат Львівської міської ради Віталій Свіщов прозвітував про свою роботу у 2017 році.

*промоція

Послухати його прийшли більше ста мешканців округу. За минулий рік Віталій Свіщов відвідав майже усі пленарні засідання та засідання постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту, ініціював більше семи десятків депутатських запитів та майже півсотні звернень.

Велику увагу депутат приділив спортивній сфері: на пр. Чорновола, 45 спорудили новий мультифункційний спортивний майданчик, а на вул. Сорочинській – новий дитячий майданчик. В процесі роботи ще майданчики у сквері Батуринському та на території СШ №44.

Депутат сприяв популяризації та долучився до організації низки спортивних заходів з водного поло та змагань: «Відкритий кубок Львова з водного поло 2017», Чемпіонат України з водного поло 2017, Кубок та Суперкубок України з водного поло, «LVIV SUMMER GAMES» та дитячих спортивних змагань в рамках громадської ініціативи «Urban style».

«Разом із Управлінням молоді та спорту ведемо агітацію серед дітей та юнацтва про відвідування спортивних секцій та гуртків, а також здорового способу життя. Багато уваги приділяємо питанню Дитячих клубів у м. Львові. Комісія наполегливо працює задля збільшення фінансування для підтримки та відкриття нових дитячих клубів, адже саме там більшість дітей може проводити своє дозвілля», - розповів Віталій Свіщов.

Віталій Свіщов звітутвав про свою роботу у сфері допомоги учасникам АТО. Він долучився до встановлення Пам’ятного Хреста воїнам, що віддали свої життя за Україну, а також сприяв виданню книжки «Психологія Бою» - унікального посібника, що має на меті допомогти бійцям, які пережили військові дії, реабілітуватись та адаптуватись до життя у мирний час. Частину книжок передали громадським організаціям, які займаються військово-патріотичним вихованням дітей та молоді.

У сфері житлово-комунального господарства вдалося провести капітальні ремонти внутрішньо-квартальних доріг на вул. Золотій, вул. Базарній, вул. Ветеранів. Відремонтували вул. Джерельну, провели ямковий ремонт вул. Яцкова, вул. Турянського, вул. Я. Пстрака, вул. Ветеранів, вул. Ген. Грекова, вул. Леонтовича та ін. повністю відремонтовано тротуар на вул. Ветеранів.

У окрузі Віталія Свіщова відремонтували десять будинкових покрівель, вісім балконів загального користування, шість каналізаційних мереж та багато іншого. Також за участі депутата облаштували лавки, посадили дерева та кущі і Батуринському сквері, Стрийському парку, на стадіоні «Торпедо» та на вул. Раппопорта.

«Однією із важливих складових у діяльності депутата ЛМР є його відкритість, зокрема, під час здійснення депутатських повноважень, а можливість постійного безпосереднього контакту громадськості із депутатом є передумовою успішної його діяльності», - наголосив під кінець звіту Віталій Свіщов.

З 14 пленарних засідань сесій Львівської міської ради, наймолодший депутат відвідав 12 засідань, з 23 засідань постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту, де головує Віталій Свіщов, він пропустив лише одне засідання.

Окрім того у минулому році він ініціював 73 депутатських запити та 47 депутатських звернень, провів 12 прийомів громадян та 14 зустрічей з громадою округу.

На звіт також завітали колеги Віталія Свіщова – голова фрацкії Петро Адамик, депутати Сергій Івах та Юрій Моравецький, керівник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін, а також народна депутатка від «Солідарності» Оксана Юринець.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: