Львівські рятувальники перемогли на Всеукраїнських змаганнях з водного туризму (фото)

29597577_1677763998971760_2920450345840416790_n
Фото: ДСНС

У період з 30 березня по 1 квітня на території урочища «Шандра» Долинського району Івано-Франківської області відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивного водного туризму «Карпатські ралі» ІІІ ранг.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області.

Зазначається, що у турнірі взяли участь 116 спортсменів з 8 областей України та команда з Білорусі.

До складу команди Львівської області увійшло чимало рятувальників з пошуково-рятувальної частини загону технічної служби Головного управління ДСНС України у Львівській області. Окрім участі у змаганнях, львівські рятувальники також слідкували за безпекою інших спортсменів.

Змагання відбувалися у два етапи: довга гонка на річці Свіча — «Ралі», 15 км; коротка гонка на річці Свіча — «Спринт», 5 км.

На короткій гонці необхідно було пройти порогами річки Свіча.

Фото: ДСНС

Cамі учасники зазначають, що боротьба цього року була не легкою. Різкі перепади висот на різних ділянках річки суттєво ускладнювали трасу. Та й самі траси було довгими, відповідно, рятувальникам довелося докладати максимум зусиль, або прийти на фініш першими.

«Ніякі перешкоди й труднощі не сталі на заваді нашій команді вже третій рік поспіль вибороти абсолютну перемогу на змаганнях. Пишаємося здобутками наших переможців: Миколи Хрипти, Віталія Бранця, Василя Онаця, Івана Гасинця, Ігора Пушкара, Василя Штапінця та Вадима Горлова», - йдеться в повідомленні.

Переможці отримали кубок змагань, який назавжди залишиться на Львівщині.

Фото: ДСНС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: