Побутовий конфлікт в офісі YouTube закінчився стріляниною 

2136431

Жінка, озброєна пістолетом, відкрила вогонь у штаб-квартирі YouTube. Поранивши чотирьох осіб, вона наклала на себе руки.

Перші дзвінки про постріли надійшли в службу порятунку близько 13:00 за місцевим часом. Вже через дві хвилини на місце прибули наряди поліції. Вони рекомендували населенню вибирати маршрути об'їзду і почали обстежувати будинок, передає DW.

Співробітники компанії в паніці вибігали з будинку з піднятими над головою руками. Деякі з них знаходилися всередині постаралися забарикадуватися в офісах. У соцмережах вони писали, що чують постріли.

На місце прибули пожежники і рятувальники. Шеф поліції Сан-Бруно Ед Барберіні повідомив, що в результаті інциденту постраждали чотири людини. Троє з вогнепальними пораненнями - дві жінки і чоловік у критичному стані - були доставлені в Центральну лікарню Сан-Франциско. Ще одна людина отримала механічну травму ноги.

В ході спецоперації поліція знайшла в одній з кімнат жінку, імовірно відкрила стрілянину. За попередньою інформацією, «вона наклала на себе руки». Слідчі вважають, що вона проникла в будівлю з території кафетерію. Мова не йде про акт тероризму. За однією з версій, злочинниця помстилася своєму бойфренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: