За добу пожежники Львівщини одинадцять разів виїжджали на гасіння сухої трави

1-25

3 квітня зафіксовано 11 подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах – йдеться про загоряння сухої трави та чагарників -11, загальною площею 0,403 га.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

3 квітня, о 11:57 год., надійшло повідомлення про пожежу в с. Підрясне Яворівського району на відкритій території, яка належить Рясне-Руській СР. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 250 м кв.

3 квітня, о 15:09 год., надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові, на вул. Хлібній, 2 на відкритій території. Власник встановлюється. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 100 м кв.

3 квітня, о 17:41 год., надійшло повідомлення про пожежу в м. Трускавець, на вул. Стебницькій,104 на відкритій території, яка належить КП «Трускавецькурорт». Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 300 м кв.

3 квітня, о 17:44 год., надійшло повідомлення про пожежу в с. Чижиків Пустомитівського району на відкритій території. Власник встановлюється. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 500 м кв.

3 квітня, о 17:46 год., надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові, на вул. Старознесенська, б/н на відкритій території. Власник встановлюється. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 100 м кв.

3 квітня, о 19:57 год., надійшло повідомлення про пожежу в м. Червоноград, на вул. Героїв Майдану, б/н, на відкритій території, яка належить Червоноградській МР. Вогнем знищено очерет окремими осередками на площі 80 м кв.

3 квітня, о 20:23 год., надійшло повідомлення про пожежу в с. Чишки Пустомитівського району на відкритій території. Власник встановлюється. Вогнем знищено суху траву на площі 1000 м кв.

3 квітня, о 20:58 год., надійшло повідомлення про пожежу в с. Рясна Руська Яворівського району на відкритій території, яка належить Рясна-Руській СР. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 500 м кв.

3 квітня, о 21:03 год., надійшло повідомлення про пожежу в м. Сокаль, на вул. Чайковського, б/н на відкритій території, яка належить Сокальській МР. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 800 м кв.

3 квітня, о 21:37 год., надійшло повідомлення про пожежу в м. Червоноград, на вул. Корольова, б/н на відкритій території, яка належить Червоноградській МР. Вогнем знищено суху траву та очерет окремими осередками на площі 200 м кв.

3 квітня, о 23:17 год., надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобич, на вул. Самбірська, б/н на відкритій території, яка належить Дрогобицькій МР. Вогнем знищено суху траву на площі 200 м кв.

Всі пожежі ліквідовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: