За добу пожежники Львівщини десять разів виїжджали на гасіння сухої трави

1-25

Вчора, 4 квітня, на Львівщині зафіксували 10 випадків горіння сухої трави. 

Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Зокрема, о 12:16 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Трускавець по вул. Городище, на відкритій території. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1 300 м2.

«О 12:46 год. надійшло повідомлення про пожежу в с. Струтин Золочівського району на відкритій території, земельна ділянка належить Струтинській СР. Вогнем знищено суху траву на площі 200 м2, дерев’яні піддони на площі 400 м2, металевий ангар розміром 10×20 м, преформи на площі 80 м2, що належать філії ТзОВ «Карпатські мінеральні води», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, о 13:35 год. надійшло повідомлення про пожежу в с. Солонка Пустомитівського району на відкритій території, земельна ділянка належить «Солонківській об’єднаній територіальній громаді». Вогнем знищено суху траву на площі 1500 м2.

А о 14:26 год надійшло повідомлення про пожежу в с. Стоянів Радехівського району на відкритій території, земельна ділянка належить Стоянівській СР. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 15 000 м2.

Того ж дня, о 14:37 год надійшло повідомлення про пожежу в с. Наварія Пустомитівського району на відкритій території, земельна ділянка належить Пустомитівській МР. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 15 700 м2. «О 15:57 год. надійшло повідомлення про пожежу в с. Бірки Яворівського району земельна ділянка належить Бірківській СР. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1500 м2».

Зазнчається, що близько 17 год надійшло повідомлення про пожежу в селі Запитів Кам’янка-Бузького району на відкритій території, земельна ділянка належить Запитівській селищної ради та в селі Сороки Львівські Пустомитівського району на відкритій території, земельна ділянка належить Мурованській ОТГ.

Вже ввечері надійшло повідомлення про пожежу в с. Малі Підліски Жовківського району на відкритій території, земельна ділянка належить ЛКП «Новий Львів», де вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 950 м2. А також в с. Тростянець Миколаївського району на відкритій території, земельна ділянка належить Укрзалізниці. Вогнем знищено суху траву та чагарнику окремими осередками на площі 1000 м2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: