ФК «Карпати» погодили особливі умови оренди стадіону «Україна»

ukraina_lwow

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до ухвали від 15 лютого, якою ФК «Карпати» продовжили пільгову оренду стадіону «Україна» до 2028 року за 1 грн, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до ухвали від 15 лютого, якою ФК «Карпати» продовжили пільгову оренду стадіону «Україна» до 2028 року за 1 грн.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно особливих умов оренди ФК «Карпати» зобов’язується безкоштовно надавати стадіон в оренду іншим львівським футбольним клубам, які проводять матчі під егідою Федерації футболу України, також для проведення подій на вимогу ЛМР.

Зокрема, «Карпати» мають забезпечити можливість використання львівськими професійними командами ігрового поля, необхідних технічних, побутових та інших приміщень чи майна, забезпечити можливість розміщення штабу футбольного матчу та офіційних осіб Федерації футболу України з доступом до телекомунікаційних мереж; забезпечити підключення обладнання учасників футбольного матчу до систем електропостачання, водопостачання, належну роботу відповідного обладнання, звуковий супровід футбольного матчу, приміщення для проведення післяматчевих прес-конференцій та належну роботу технічного персоналу на стадіоні.

Під час обговорення депутат міської ради та президент винниківського футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський запевнив, що рішення погоджене з ФК «Карпати» та іншими клубами.

Договір оренди може бути розірваний ЛМР якщо ФК«Карпати» втратить статус  професійного футбольного клубу або припинить участь у змаганнях, що проводяться під егідою Федерації футболу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: