Львівський виконком таки дозволив будівництво багатоповерхівок на Городницькій

IMG_4698

Виконком ЛМР з четвертої спроби видав містобудівні документи на будівництво багатоповерхівок на вулиці Городницькій, передає кореспондент Дивись.info.

Виконком ЛМР з четвертої спроби видав містобудівні документи на будівництво багатоповерхівок на вулиці Городницькій.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження на будівництво ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство – 14630» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель на вул. Городницькій, 47 (2, 3, 4 черги).

Згідно виданих документів земельній ділянці площею 2,6662 га планують звести багатоповерхівки, висотою від 6 до 11 поверхів. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Функціональне призначення землі – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови.

Нагадаємо, виконком тричі відмовляв ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство – 14630» у погодженні містобудівної документації, мотивуючи свою позицію тим, що під час будівництва 1 черги були порушені видані у 2016 році містобудівні умови, зокрема надбудовані зайві поверхи. Забудовник був оштрафований міською ДАБІ, його також зобов’язали понизити поверховість у наступних чергах будівництвах, з тим щоб загальна кількість квартир і площі житла не змінилася. Під час двох попередніх засідань виконком вже погодив містобудівні документи на  будівництво трансформаторної підстанції та однієї з черг, де має бути дитячий садок. Сьогодні ж містобудівні умови та обмеження були видані з умовою першгочергового будівництва дитсадка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: