Савченко відмовилася від перевірки на поліграфі — СБУ

f3f1061a-189b-4dca-bed7-1e94b40d860a
джерело: espreso.tv

СБУ призначила комісійну судову психологічну експертизу з використанням поліграфу для нардепа Надії Савченко, втім остання відмовилася.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Зазначається, що цю експертизу призначили для того, аби з'ясувати, чи правдоподібні покази надає нардеп у своїй справі.

При чому Савченко сама неодноразово заявляла, що готова давати свідчення з використанням поліграфу ще до того, як їй повідомили про підозру. Перед проведенням експертизи депутата попередили заздалегідь.

«Натомість підозрювана у присутності експертів відмовилась брати участь у дослідженні, висунувши нові вимоги - надати їй спочатку для ознайомлення всі наявні у слідства матеріали проведених негласних слідчих (розшукових) дій. Служба констатує, що підозрювана Савченко свідомо відмовилася від проведення психологічної експертизи з використанням поліграфа», - наголосили у СБУ.

У Службі додали, що КПК не передбачає надання стороні захисту всіх наявних матеріалів для підготовки до проведення експертизи.

«Це є виключно спробою введення в оману українського суспільства і представників ЗМІ у нібито зацікавленості Савченко у встановленні істини в цій справі», - підсумували у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: