У Львові між чоловіками стався кривавий конфлікт

shvydka

5 квітня у Львові приблизно о 17.45 у житловому будинку на вулиці Стрийській стався кривавий конфлікт між двома чоловіками.

5 квітня у Львові приблизно о 17.45 у житловому будинку на вулиці Стрийській стався кривавий конфлікт між двома чоловіками, пише Вголос.

Відділ комунікації поліції Львівщини інформує, що під час сварки господар помешкання кілька разів вдарив гостя ножем.

«Як встановили поліцейські, котрі прибули на місце події, поранений, 45-річний львів’янин, у той день був в гостях, де разом з 51-річним власником помешкання вживав наркотичні речовини. Близько 17.45 між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар кілька разів вдарив ножем свого товариша.

Лікарі, котрі прибули на місце події, діагностували у чоловіка «ножове поранення передньої стінки живота та правого передпліччя». Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя пацієнту не вдалось - він помер у лікарні», - кажуть правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисника затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: