Українська природа й кухня: МЕРТ оприлюднив нові проморолики про туристичну Україну

361fb026-3b39-4850-862b-b115f349f877

Представлене відео про екотуризм та гастрономію в Україні показуватимуть в аеропортах, швидкісних потягах та інших місцях скупчення туристів.

Перші два промоційні відеоролики про туристичний потенціал України оприлюднило Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) на своїй сторінці у Facebook. Одне з двох відео, тривалістю одна хвилина, присвячене природним заповідникам та екологічному туризму, а друге – гастрономії.

«Екотуризм – шалено популярний в світі. Багато хто долучає себе до цього сучасного руху. Але, як кажемо ми в Мінекономрозвитку, хто не подорожував українськими заповідними зонами, насправді, не знає, що це таке. Унікальні природні багатства, мальовничі річки, густі тисячолітні ліси та могутні гори – лише частина всього того, що ми можемо показати. Для цього ми створили відео Ukraine open for tourism, щоб ближче познайомити українців та наших потенційних гостей з тим, чим багата наша країна», – сказано у коментарі до першого відео.

Другий ролик демонструє процес приготування та подачі найвідоміших страв української кухні, таких як вареники, борщ, котлета-по-київськи, а також інших популярних в Україні інтернаціональних страв.

«Вареники, борщ чи, може, щось із ф’южн? Українська кухня – багата на традиції, але, водночас, не відстає від світових трендів: ресторани високої кухні, фестивалі вуличної їжі та ще багато чого. Українські страви разом з традиційною гостинністю та вмінням приймати гостей – справжня туристична "фішка". Тож бельгійські вафлі та баварські сосиски, начувайтеся!», – прокоментували у МЕРТ друге відео.

В міністерстві відзначають, що використовуватимуть ці відео для промоції України в місцях, де часто бувають туристи чи просто збирається велика кількість людей, таких як аеропорти, потяги «Iнтерсіті» та інші публічні місця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: