Що дивитися цієї весни. Кращі серіали квітня

MV5BNzAwMDI2NTg5Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjc4OTY4NDM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,887_AL_

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Спін-офф мультфільму «Бебі бос», міні-серіал заснований на серії шпигунських романів Люка Дженнінгса про найману вбивцю, а також ремейк науково-фантастичного серіалу 1965 року — в кращих серіалах квітня.

The Crossing/Переправа

(2 квітня)

The Crossing («Переправа») — новий містичний трилер розповідає про групу біженців з країни, в якій йде багаторічна війна. Вони шукають притулку в маленькому американському рибальському місті. Тільки країна, з якої ці люди — Америка, і війна, від якої вони біжать, йде через 250 років в майбутньому.

The Last O.G./Останній справжній гангстер

(3 квітня)

У центрі сюжету комедійного серіалу від Джордана Пила The Last O.G. («Останній справжній гангстер») — колишній злочинець (Трейсі Морган), який намагається пристосуватися до зовнішнього світу, провівши в ув'язненні 15 років.

https://www.youtube.com/watch?v=KtErXQtGXyA

The Boss Baby: Back in Business/Бебі бос: Знову в справі

(6 квітня)

Неймовірно, але факт: Netflix і DreamWorks Animation випускають спін-офф мультфільму «Бебі бос» під назвою The Boss Baby: Back in Business («Бебі бос: Знову в справі»). Сюжет мультсеріалу побудований на подіях, що сталися після подій вищезазначеної картини, і разповідає про Тіма, його молодшого новонародженого брата і управління їх компанією BabyCorp.

Killing Eve/Вбиваючи Єву

(8 квітня)

Міні-серіал Killing Eve («Вбиваючи Єву») заснований на серії шпигунських романів Люка Дженнінгса про найману вбивцю на ім'я Вілланель, яка вчиняє злочин за злочином. За нею полює представниця служби безпеки по імені Єва, яка давно вже мріяла змінити паперову роботу. Відшукати елітного кілера буде нелегко, адже вона така ж розумна і неприступна, як і сама Єва.

Lost in Space/Загублені в космосі

(13 квітня)

Наступна новинка на Netflix - Lost in Space («Загублені в космосі») - ремейк однойменного науково-фантастичного серіалу 1965 року. Дія відбувається в 2046 році, коли космічний корабель J2 втрачається в космосі і зазнає аварії. Тепер мешканці корабля, сім'я Робінсонів, змушені пристосовуватися і виживати в нових умовах невідомого світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: