Рятувальники попередили про можливе підтоплення доріг

images

Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає, що, за даними Укргідрометцентру, 8-10 квiтня на річках України продовжиться розвиток весняного водопілля.

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

«Упродовж 8 -10 квiтня підйом рівнів води становитиме: на рiчках басейнів Прип'яті, середніх та нижніх течіях Сули, Псла, Ворскли - 0,1- 0,5 м з виходом води на заплаву, її подальшим затопленням (Сумська, Полтавська обл.), досягненням вiдмiток початкового затоплення окремих господарських споруд (у Ратнiвському, Старовижівському, Любешівському, Маневицькому районах Волинської обл. )», - йдеться у повідомленні.

Крім того, на річках басейну Десни, Сіверського Дінця - 0,4 - 1,2 м очікується вихід води на заплаву Десни (в районі міста Новгород-Сіверський) і малих річок у Чернігівській, Сумській областях та подальше її затоплення на річках Убідь та Снов: подальший перелив води через дороги місцевого значення, оточення водою понижених населених пунктів у Чернігівському районі (Чернігівської обл.); досягнення вiдмiток початкового затоплення окремих господарських споруд та населених пунктів у Новопсковському районі Луганської області.

На Верхньому Дніпрі (у Чернігівській обл.) - 0,2-0,4 м, очікується початковий вихід води на заплаву без негативних наслідків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: