У військовій прокуратурі Західного регіону України провели навчально-методичний семінар

1
фото: Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

У військовій прокуратурі Західного регіону України проведено навчально-методичний семінар щодо проблемних питань, які виникають під час вжиття заходів на виконання рішень Європейського суду з прав людини, що набули статусу остаточного у 2017 році.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Участь у заході взяли перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов, доцент кафедри кримінального права і кримінології Львівського національного університету ім. І. Франка Ольга Денькович, суддя Перемишлянського районного суду Львівської області Андрій Савчак, працівники відділу організації участі прокурорів у суді та нагляду за виконанням судових рішень у кримінальному провадженні та прокурори військових прокуратур восьми гарнізонів.

«Процес виконання рішень Європейського суду з прав людини має стати ключовим показником успішності демократичних перетворень, які переживає Україна. Зокрема, реформи правоохоронних та судових органів», - зазначив перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов.

У ході навчання присутні зосередили увагу слухачів на ключових питаннях, які виникають при застосуванні Конвенції про захист прав і основоположних свобод людини та практики ЄСПЛ у кримінальному праві України та правоохоронній діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: