Голкіпера київського «Динамо» обстріляла екс-теща

im578x383-42

Голкіпера київського «Динамо» Олескандра Шовковського обстріляла мати колишньої дружини.

Голкіпера київського «Динамо» Олескандра Шовковського обстріляла мати колишньої дружини, пише gazeta.ua.

«Приїхавши у встановлений судом і підписаний Ольгою Альоновою час і місце для того, щоб забрати дочку в неділю, ні матері ні дочки в будинку не виявилося.

Зате виявилася Альонова Любов Павлівна, мати Альонової Ольги Леонідівни, яка неодноразово була викрита в пристрасті до алкоголю і на яку є неодноразові заяви в поліцію про те, що вона вживає його у великих кількостях, яка дозволяє собі ображати і навіть піднімала руку на мою дочку, яка є їй онукою», - пише Шовковський у Facebook.

Теща кидалась у футболіста завчасно заготовленими камінням, а потім почала стріляти з пістолета.

«Вона виконала 3 ​​постріли? цілячись в мене. На постріли вибігли люди з сусідніх будинків і запропонували надати допомогу. Прошу поради, як діяти в такому випадку, викликати поліцію і заарештовувати того, хто стріляв, починати шукати доньку, оскільки я переживаю, що в будинку з моєю дитиною перебуває агресивно налаштована неадекватна жінка зі зброєю, а зв'язку з дитиною у мене немає», - заявив він.

Шовковський вимагає надати йому право бачитись із донькою.

Дизайнерка Ольга Альонова судиться з колишнім чоловіком – голкіпером київського «Динамо» Олескандром Шовковським за доньку. Навесні Олександр Шовковський був проти виїзду доньки за кордон, після того, як Альонова поїхала з донькою, він подав у розшук дитину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: