У Львові, в ресторані, після конфлікту з охороною помер чоловік

30443212_1934980076813653_5195643807944671232_n

Вночі, 9 квітня, після конфлікту, який відбувся у приміщенні львівського ресторану «Старгород», помер 31-річний мешканець Червонограда.

Інформацію про смерть відвідувача ресторану підтвердила речниця Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська, передає zaxid.net.

Водночас адміністрація «Старгорода» відмовилася коментувати цей інцидент.

За словами речниці львівської поліції Світлани Добровольської, наразі точно невідомо, від чого помер відвідувач ресторану.

«Близько 03:00 на 102 надійшло повідомлення про смерть чоловіка на вул. Римлянина. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, встановила, що загиблим є 31-річний мешканець Червонограда. Наразі не можемо говорити, що він помер внаслідок побиття охоронцями ресторану – тіло скеровано на експертизу і лише після її проведення буде відома причина смерті», – розповіла Світлана Добровольська.

За інформацією поліції, у ресторані дійсно був конфлікт з охоронцями. Водночас, за словами очевидців, чоловік помер після того, як його побила охорона закладу.

Зазначимо, ресторан «Старгород» не вперше фігурує у подібних інцидентах. Останній з них був у грудні 2017 року, коли охоронців закладу звинуватили у побитті учасників АТО.

Фото Марії Воробець

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: