Джамала показала, як виступала в 14 років (відео)

2133811

Українська співачка Джамала, яка нещодавно стала мамою, вирішила поділитися з шанувальниками відео, на якому вона у підлітковому віці співає та танцює на сцені.

На сторінці в Instagram виконавиця виклала архівне відео, де вона танцює самбу та виконує пісню, якої, за словами артистки, вона тоді дуже соромилася.

«Я пам'ятаю, як соромилася цієї пісні через досить сміливий текст, соромилася цього латино-костюму, але все це були маленькі кроки в роботі і боротьбі над собою. Солоденькі 14 років і запальна самба», – прокоментувала ролик Джамала.

Вот это да! Вчера #серверкакура прислал это архивное видео . Я помню как стеснялась этой песни из-за довольно смелого текста , стеснялась этого латино костюма , но все это были маленькие шаги в работе и борьбе над собой :)сладенькие 14 лет и зажигательная самба ???? Потанцуй смелей девчёнка ты под шелест этих волн Поцелуй его девчёнка волны шепчутся о чем-то Поцелуй его девчёнка , верь что он в тебя влюблён Самба волнует и зовёт , ветер ликует и поёт Ветреный танец на песке и не бывать тоске ?????

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: