Монумент Слави у Львові обгородять

84_main

Виконком ЛМР доручив Галицькій адміністрації обгородити монумент Слоави на вул. Стрийській, передає кореспондент Дивись. Info.

Виконком ЛМР доручив Галицькій адміністрації обгородити монумент Слоави на вул. Стрийській, передає кореспондент Дивись.іnfo.

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до свого рішення «Про вжиття заходів з усунення аварійності Монумента бойової слави радянських збройних сил на вул. Стрийській». Галицькій районній адміністрації доручено здійснити обгородження Монумента бойової слави радянських збройних сил з метою уникнення.

Як пояснив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, йдеться про потужнішу огорожу міцнішої конструкції. «Сьогоднішнє рішення, мало б зняти напругу, бо чітко буде відмежована та зона, яка є аварійною. Роботи щодо обгородження, у найближчі кілька днів будуть розпочаті», - розповів Андрій Москаленко у коментарі Дивись. Info.

Водночас, він не береться сказати, коли розпочнеться безпосередньо демонтаж.

«Елемент, який потрібно демонтувати, досить складний, тому є кілька варіантів його демонтажу. Проект має визначити, який з варіантів є найбільш оптимальним. Я думаю, що за тиждень ми вже визначимося», - додав заступник міського голови.

Читайте також: У Львові демонтують частину Монументу Слави

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: