Директора «Супутника» Агашкова відпустили на поруки нардепів

suputnyk_dali_levandivka_2
Олександр Агашков. Фото: zik

Директора ЛКП «Супутник» Олександра Агашкова, якого звинувачують в отриманні хабара, відпустили на поруки двох народних депутатів.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

У Галицькому районному суді відбулось засідання щодо обрання запобіжного заходу Олександру Агашкову, якого правоохоронці звинувачують в отриманні хабара у розмірі 10 тисяч гривень.

Підтримати Агашкова прийшло кілька десятків громадських активістів, а також депутати Верховної та міської рад.

Представники обвинувачення, зокрема прокуратури та поліції, просили суд обрати Агашкову міру запобіжного заходу у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі понад 70 тисяч гривень.

Захисник Агашкова просив суд не встановлювати міру запобіжного заходу, а якщо це неможливо, то відпустити під особисті зобов'язані, або на поруки депутатів та громадських активістів.

Захист надав суду документ, який свідчить про угоду кількох депутатів Верховної та міської рад, а також активістів — взяти Агашкова на поруки. Захист також мотивував своє прохання тим, що Агашков зараз перебуває на лікуванні. Суду також було надано підписи понад 700 мешканців на підтримку Агашкова.

Заслухваши сторони процесу суддя прийняв рішення не застосовувати запобіжний засіб у вигляді арешту або застави, натомість відпустити підозрюваного на поруки народних депутатів Ігоря Васюника та Ірини Подоляк.

Нагадаємо, у четвер, 5 квітня, в СБУ заявили, що затримали на хабарі представників КМЦ «Супутник». Вони нібито хотіли здати в оренду зал за 10 тисяч гривень без укладення договору.

«Посадовці хотіли отримати від підприємця 10 тисяч гривень за здачу йому приміщення в оренду для проведення культурно-масового заходу без укладання договору. Тобто, гроші за оренду мали піти їм у кишеню, а не до бюджету громади Львова», – заявили у спецслужбі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: