Коштовності, зброя, криптовалюта: що декларували депутати ЛОР та ЛМР

e_deklarir_001_650x410-1

Завдяки обов’язковому щорічному декларуванню депутати усіх рівнів змушені піднімати завісу своїх статків – і це не тільки нерухомість, автомобілі та рахунки у банках, а й коштовності, зброя, колекції годинників, картини тощо.

ІА Дивись.info передивилася електронні декларації депутатів Львівської міської ради та Львівської обласної ради, і ось, що вони задекларували.

У стрічці «Цінне рухоме майно (крім транспортних засобів)» залишили записи десять депутатів Львівської міської ради і п’ятеро – обласної. Найчастіше місцеві обранці декларували годинники, ювелірні вироби і зброю, однак один депутат задекларував криптовалюту, інший – генеруючу установку з енергії сонячного випромінювання.

Отже, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич задекларував два Іphone 7 – один вартістю 13 тисяч гривень, а інший, який належить дружині депутата – за 19600 гривень.

Натомість Андрій Карбовник задекларував колекцію картин: дві – Володимира Костирка, Михайла Демця, Любомира Медведя та Євгена Безніска. Вартість творів мистецтва у декларації не вказується.

Депутат Андріян Гутник у своїй декларації повідомив про колекцію годинників, з яких чотири належать йому, а ще два – дружині. Гутник надає перевагу таким маркам: Hublot, Breguet, Jaeger LeCoultre, Ulysse Nardin, Breitling. Крім того, дружина депутата володіє колекцією картин: чотири картини Олени Онуфрів, три – Івана Труша, Олекси Новаківського, три – Богдани Салія. Зі зброї Адріян гутник задекларував рушницю Benneli та карабін Blaser R8.

У власності депутата Маркіяна Лопачака – два годинники  та дві одиниці зброї. Годинники Dubey&Schaldenbrand Edition Georges Dubey, Hublot Classic Fusion All Black. Рушниці – Steyr Mannlicher та Blaser BBF-97.

А ось Валерій Веремчук  у розділі цінного рухомого майна, крім транспортних засобі, зазначив дві причіпні машини для побачі розчину, тобто бетону.

Один із найзаможніших депутатів львівської обласної ради Петро Адамик зазначив у декларації три годинники марок Omega Museum collection Collector's series № 6, Hublot Geneve Limited Edition Formula 1 Istanbul та OMEGA Seamaster Proffesional Planet Ocean 953.

Порівняно скромні записи у декларації й іншого заможного депутата Григорія Козловського. Він теж зазначив три годинники: Ulysse Nardin, Breguet та Patek Philippe.

Юрій Моравецький задекларував швейцарський годинник із дорогоцінного металу і з дорогоцінним камінням дружини марки Chopard.

А ось Уляна Пак у своїй декларації зазначила сережки з діамантами.

Годинник марки Ulysse Nardin задекларував також Юрій Свіщов.

А ось з обласних депутатів лише п’ятеро у своїх декларація мають записи про цінне рухоме майно, яке не є транспортним засобом. І лідером за кількістю предметів розкоші є Всеволод Білас, який задекларував аж 13 годинників, з яких 6 належить йому і 7 - дружині. Марки годинників: Breguet, A.Lange&Sohne, Corum, Baume & Mercier, Breitling, Hublot, Zancan, Zenit. Коштовності: набір ювелірних прикрас з дорогоцінного металу, оздоблений коштовним камінням, який включає підвіску, каблучку; набір ювелірних прикрас з дорогоцінного металу, оздоблений коштовним камінням, який включає підвіску, сережки, каблучку; набір ювелірних прикрас з дорогоцінного металу, оздоблений коштовним камінням, який включає брошку, браслет, кольє, сережки, каблучку; набір ювелірних прикрас з дорогоцінного металу, оздоблений коштовним камінням, який включає браслет, сережки, каблучку; набір ювелірних прикрас з дорогоцінного металу, оздоблений коштовним камінням, який включає сережки, каблучку; набір ювелірних прикрас з дорогоцінного металу, оздоблений коштовним камінням, який включає браслет, каблучку. А також Всеволод Білас задекларував чотири дружинині шуби.

Натомість перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус задекларував колекцію книг 17-21 століття.

Анатолій Дейнека задекларував мисливську рушницю Меркель 96К, мисливський карабін Блайзер Р8 і ще один карабін Браунінг Бар. А ось дружина депутата декларує генеруючу установку з енергії сонячного випромінювання вартістю понад 75 тисяч гривень.

Депутат Ігор Комарницький задекларував колекцію срібних і золотих монет, бібліотеку художньої та спеціальної літератури з 5137 книг, а також криптовалюту Ethereum-10 одиниць. Такою ж кількістю крипто валюти володіє і дружина депутата. Її вартість оцінена у 2854 гривні.

Мисливську зброю Heynt de Lux також задекларував Олег Чебаненко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: