Справа про хабар голові Дублянської ОТГ скерована до суду

040264.1
Фото ілюстративне. Джерело: fakty.ictv.ua

Про це йдеться із відповіді Прокуратури Львівської області на запит журналістів Дивись.info.

5 лютого цього року за підозрою в отриманні хабара затримали Романа Когута, голову Дублянської ОТГ у Самбірському районі Львівщини. При затриманні виявили суму в 15 тисяч гривень.

Як йдеться у відповіді обласної прокуратури, досудове розслідування справи завершене і 4 квітня справа передана до Самбірського міськрайонного суду Львівської області. «Відповідно до інформації управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області повідомляю, що СУ ГУ НП у Львівській області здійснювалось досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою посадовця Дублянської селищної ради Самбірського району Львівської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.-3 ст.368 КК України», - йдеться у відповіді прокуратури.

Згідно із роз’ясненням до ч. 3 статті 368 ККУ (отримання хабара), таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

При цьому, як зазначили у прокуратурі, до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості по цій справі були внесені ще 3 січня цього року. І додали, що в ході досудового розслідування кваліфікація дій підозрюваного не змінювалась.

«Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні за ч.З ст.368 КК України 04.04.2018 скеровано до Самбірського міськрайонного суду для розгляду по суті», - додали у прокуратурі.

Як зазначено на сайті Судової влади України, 6 квітня в даній справі призначено склад суду, а саме – суддю Кравціва Василя Івановича. Поки що дата першого судового засідання не визначена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: