Стало відомо, коли відкриють вулицю Личаківську для проїзду (фото)

IMG_2781

На вулиці Личаківській триває останній етап капітального ремонту дороги. До кінця серпня весь об'єм робіт має бути завершений та вже у вересні відкриють вулицю повністю для проїзду.

Про це заявив сьогодні, 11 квітня, міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми провели коротку нараду із підрядниками та консультантами стосовно вулиці Личаківської. Вони мене запевнили, що до кінця серпня ця вулиця буде готова для проїзду», - розповів Садовий.

За його словами, всі ми розуміємо складність, яка тут є, враховуючи скельну породу на цій ділянці. «Наші робітники будуть робити все можливе, щоб пришвидшувати процес. Але ні в якому разі, щоби це не зашкодило якості робіт. Адже якість - питанням №1 для нас», - запевнив Андрій Садовий.

Також мер Львова сказав, що до підрядників зауважень немає, проте, аби швидше закінчити із ремонтом Личаківської, планують збільшити кількість працівників та техніки. «Люди працюють з 8 години ранку і до 22:00. На жаль, немає змоги  працювати вночі, адже тут живуть люди», - додав Садовий.

Він запевнив, що до кінця серпня весь об’єм робіт буде завершений, можливо, навіть підрядники зроблять подарунок на День Незалежності і виконають всі роботи швидше.

Також міський голова зауважив, що на Личаківській використовують по максимуму бруківку, яка тут була. «Якщо треба, то ми доставляємо нову, але маємо непоганий запас. Але вся бруківка, яка була на цій вулиці, нікуди дальше не піде», - пояснив Садовий.

Станом на сьогодні роботи зосереджені на відрізку від вулиці Б. Котика до вулиці Пасічної.

За словами в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Романа Познанського, труднощі в роботі виникають через скельну породу грунтів, на яку наштовхується техніка під час буріння опалубки під облаштування колектора.

«Залишилося влаштувати колектор довжиною 200 м.п. Також планується облаштувати розворотне кільце трамваю та замінити трамвайну колію на нову», - додав він.

Читайте також: Під час ремонту Личаківської виявили авіаційну бомбу

Зазначимо, капітальний ремонт вулиці Личаківської  розпочався ще 25 березня минулого року. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість робіт становить 6 млн. євро. В межах проекту проводиться капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі та інженерних мереж, зокрема колектора.

Реконструкція вулиці здійснюється у три етапи. Перший етап - це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечнікова. Другий етап - роботи на ділянці від вул. Круп’ярської до вулиці Б.Котика. І третій етап, який триває зараз, від вул. Б. Котика до вул.Пасічної.

Нагадаємо, ремонт вулиці Личаківської планували завершити ще до кінця 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: