У Львові евакуювали людей з бізнес-центру, в якому повідомили про замінування (фото)

30653221_1656884654427057_5501216746641555456_o
Фото: Дивись.info

Сьогодні у Львові повідомили про замінування трьох бізнес-центрів. Кореспондент Дивись.info з місця подій повідомив про евакуацію людей з бізнес-центру на вул. Промислові, 52.

Як розповів кореспондент Дивись.info, усіх працівників бізнес-центру вже евакуювали, територію обгородили від сторонніх людей.

Станом на 14.00 у приміщеннях бізнес-центру працює вибухотехнічна служба, на місці - поліція. Наразі підтвердження повідомлення про замінування немає.

Фото: Дивись.info

Як ми повідомляли раніше із посиланням на прес-службу поліції, сьогодні о 12.00 на електронну скриньку Центру безпеки міста надійшло повідомлення про замінування трьох львівських бізнес-центрів на вулицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницького.Як додає наш кореспондент, схожа історія з цими ж закладами була 7 березня, коли так само з'явилося повідомлення про їхнє замінування, яке не підтвердилося.

Фото: Дивись.info

Як стало відомо о 14.50, працівників бізнес-центру на Промисловій вже запустили назад, за попередньою інформацією, повідомлення про замінування не підтвердилося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: