Після реконструкції комплексу «Україна» з'являться тенісні корти для підготовки спортсменів міжнародного класу

АЛЬБОМ СПАРТАК

У Львові заплановано реконструкцію комплексу «Україна», що на вулиці Мельника, 18. Зокрема, на місці об’єкту, який потребує капітального ремонту постане сучасний центр для здорового дозвілля львів’ян.

Про це повідомили в прес-службі ТОВ «Палац спорту Україна».

Зазначається, що у комплексі передбачено два басейни для дорослих та дітей, поле для міні-футболу , зали спортивних та дитячих секцій . Також працюватимуть класи дошкільного дитячого розвитку.

«Особливої уваги заслуговує реконструкція технічних кортів, яку планується здійснити відповідно до рекомендацій Федерації тенісу України. Нові корти відповідатимуть найсучаснішим стандартам : матимуть спеціальне покриття, що дозволить проводити міжнародні турніри впродовж року, а також виховувати спортсменів міжнародного класу», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, проект передбачає спорудження підземного паркінгу та облаштування громадського простору. Відповідно до зонінгу території Франківського району, функціональне призначення земельної ділянки – зона культурних та спортивних установ.

Варто зазначити, що реконструкція здійснюватиметься відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 30.03.2018 року №348.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: