У Росії розбився гелікоптер

1504736848

Вертоліт Мі-8 розбився в Хабаровську, всі, хто знаходився на борту загинули, повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався об 11.30 за місцевим часом (4.30 мск) в районі вулиць Антенна – Хірургічна.

«На пустирі (антенне поле) здійснив жорстку посадку вертоліт Мі-8 авіакомпанії «Схід». За попередньою інформацією на борту перебувало шестеро осіб. Будівлі і споруди не постраждали», – йдеться в повідомленні.

У результаті НП загинуло всі шість осіб, що знаходилися на борту. У центрі медицини катастроф повідомили, що на місці аварії виникла пожежа. «Все, що точно можемо сказати – вертоліт розлетівся на частини», - сказав представник центру. В ГУ МНС додали, що уламки вертольота розкидані в радіусі кілометра.

Як повідомили в СК РФ, вертоліт здійснював навчально-тренувальний політ, на борту знаходився тільки екіпаж.

За фактом аварії гелікоптера порушено кримінальну справу за статтею 263 КК РФ («Порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту). На місце події виїхало керівництво авіакомпанії «Схід».

На місці події працюють співробітники поліції, МНС і Слідчого комітету, обидва чорні ящики вертольота вже знайдені. У самому місті введено режим надзвичайної ситуації.

Глава Хабаровського краю В'ячеслав Шпорт доручив надати допомогу сім'ям жертв авіакатастрофи, їм виплатять по мільйону рублів.

У мережі опублікований відеоролик з місця аварії, на якому видно дим. За словами автора ролика, вертоліт впав через те, що зачепився за вишку в тумані.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: