У центрі Львова виявили три випадки продажу алкоголю у нічний час

18b18c079ae4420b75dcdc45a6362f29
Фото: ілюстративне. Джерело: Трибуна Бровари

У березні під час рейдів було виявлено порушення у трьох магазинах Львова, унаслідок чого було складено відповідні протоколи.

Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації, передає прес-служба ЛМР.

«Цього місяця ми зранку проводили рейди, оскільки заборона на продаж алкоголю діє до 10.00, однак ніяких порушень не виявили. Загалом, такі рейди у нас є регулярними, як тільки дільничі виділяють нам час, то ми йдемо з ними до підприємців з перевіркою. У березні ми склали 3 протоколи на продавців, які порушили вимоги щодо продажу алкоголю у нічний час. Це стосується магазинів на вул. Театральній, 8; вул. Удатного, 15 (магазин «Продукти») та вул. Зернова, 2 (магазин «Алкомаркет «Напої світу»)», - зазначила начальниця відділу соціально-економічного розвитку Галицької районної адміністрації Любов Пілюк.

Нагадаємо, ще у 2013 році виконкомом було заборонено «алкогольне» брендування торгових точок з метою подолання деструктивного впливу пропаганди алкоголю серед неповнолітніх та враховуючи скарги мешканців і громадських активістів. Відтак у місті заборонено використовувати вивіски з написами «алкоголь», а також заборонено продавати алкогольні та слабоалкогольні напої з 22.00 до 10.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: