Повідомлення про мінування трьох бізнес-центрів у Львові виявилося неправдивим

zaminyvannja2

Слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб, які прибули на місця подій, жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 12 квітня, близько 11.00 до поліції надійшла інформація про те, що на електронну скриньку Центру безпеки міста надійшло повідомлення про мінування трьох львівських бізнес-центрів на вулицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницького, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб негайно виїхали на зазначені об’єкти. З офісних приміщень були евакуйовані близько 600 осіб. Правоохоронці обстежили будівлі та прилеглу до них територію, жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Працівники поліції встановлюють особу зловмисника, який надав неправдиву інформацію.

Нагадаємо, вчора, 11 квітня, до поліції вже надходило повідомлення про замінування трьох львівських бізнес-центрів. Проте, обстеживши відповідні приміщення та прилеглі території,вибухівки правоохоронці не виявили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: