У Львові облаштують три новітні спортивні майданчики

foto-golovne

Львів’янам обіцяють баскетбольний та футбольний майданчики, а також скейт-парк.

Цього року управління молоді та спорту ЛМР запланувало створити ігрові та тренажерні майданчики для любителів спорту. Особливо пощастить баскетболістам, футболістам та скейтерам, пише Львівська газета.

З травня повинні розпочати роботи на майданчику на вул. Винниченка (поблизу Порохової вежі). Існуючу спортивну площу повністю реконструюють. Там облаштують баскетбольний майданчик з трибунами, велопаркінгом та додатковими тренажерами та шаховими столами.

«Сам майданчик буде зі спеціальним полівініловим покриттям. Масштабні серйозні змагання там не проведеш, але вуличні, шкільні можна. Вирішили обрати саме цю територію, бо зараз там є майданчик, люди знають про нього, але його стан неналежний. Майданчик буде зроблено за всіма стандартами. Вхід на територію буде вільний. Тільки вирішимо до котрої години він працюватиме. В США існує спортивна субкультура, в якій команди збираються і серед ночі. Тому тут ми не хочемо забирати в людей і таку можливість», – розповів директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

Поряд з баскетбольним майданчиком оновлять й існуючий скейт-парк. Там також будуть нові дерев’яні конструкції та додаткові тренажери. Також територію заплановано додатково обладнати світлом. В цілях економії та збереження екології там встановлять освітлення на сонячних батареях.

«Завершення робіт на обох майданчиках заплановано на вересень 2018 року.  Відкриття хочемо зробити на день фізичної культури та спорту – це 2 тиждень вересня.  Кошти на обидва проекти виділи з міського бюджету розвитку. Скейт-майданчик отримав 1,5 млн гривень, а на баскетбольний виділили 2,8 млн гривень»,- додає Самотій.

На третій проект – мультифункціонального майданчика на вул. Марка Вовчка, 3 – виділили 2,3 млн гривень. Там облаштують футбольний та баскетбольний майданчики з поліуретановим покриттям. Також заплановано встановити вуличні тренажери та майданчик для воркауту. Початок робіт також заплановано на 1 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: