У Львові забудовнику запропонували викупити землю

58_in
Фото: ілюстративне. Джерело: Forbes Украина

Виконавчий комітет Львівської міської ради переніс розгляд питання щодо надання нових містобудівних умов та обмежень ПП «Юридичне агентство», передає кореспондент Дивись.info.

Перед цим на виконання протокольного доручення про ситуацію доповідав директор департаменту містобудування ЛМР Сергій Коровайник.

За його словами, ПП «Юридичне агентство» отримало в оренду земельну ділянку на вул. Професора П. Буйка, 27, а в травні 2017 року підприємство отримало містобудівну документацію на будівництво багатоквартирного житлового будинку із підземною автостоянкою, громадськими приміщеннями та трансформаторною підстанцією й даховою котельнею.

«На підставі цих містобудівних умов та обмежень була видана декларація на проведення будівельних робіт. Та в лютому 2018 року Держархбудінспекція у Львівській області провела перевірку виданих документів і самого будівництва на земельній ділянці. За результатами перевірки було винесено припис щодо скасування містобудівних умов та обмежень і декларації. Підставою скасування містобудівних умов та обмежень були невчасно видані містобудівні умови та обмеження, відсутність у пакеті документів відповідних графічних матеріалів.

Сьогодні зранку представники департаменту виїжджали на земельну ділянку, будівництво зафіксоване, зараз є повторне звернення фірми щодо видачі містобудівних умов та обмежень», – пояснив Сергій Коровайник.

Під час розгляду питання щодо затвердження містобудівних умов та обмежень секретар ради Анатолій Забарило запропонував розгляд питання перенести та звернутися до забудовника щодо викупу земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: